Maak je woonkamertafel uniek

Maak je woonkamertafel uniek

7 februari 2022 0 Door TCL

Ben je iemand die graag origineel is? Een originele kledingsmaak? Maar ook een origineel interieur? Dat is begrijpelijk. Je wilt van je eigen woning uiteraard iets unieks maken. Eentje die voor jouzelf heel erg speciaal is. Wanneer je een echte knutselaar bent, kun je er zelf voor zorgen dat je een hele unieke woonkamertafel hebt. Je kunt een hele unieke woonkamertafel creëren door je oude woonkamertafel om te toveren met resin art. Wil jij weten hoe jij je oude woonkamertafel door middel van resin art kunt omtoveren tot een unieke tafel? Lees dan verder.

Resin art

Misschien ken je het wel, resin art, het is een kunstvorm waarbij giethars wordt gebruikt als basisproduct. Het kan ook zijn dat je bekend bent met de naam epoxy resin art. Epoxy resin art wil eigenlijk zeggen dat het basisproduct van deze kunstvorm epoxy giethars is. Epoxy resin art wordt voornamelijk gebruikt bij het maken van sieraden, schilderijen, onderzetten of etagère. De laatste paar jaren wordt epoxy resin art ook steeds meer bij meubels gebruikt. Zo breng je door middel van giethars een extra laag aan op de meubels. Doordat je zelf epoxy resin art kan aanbrengen op je eigen meubels, wordt dit vaak niet in de winkel gekocht. Dit komt doordat het zelf doen goedkoper is. Daarnaast maakt het gebruik van epoxy resin ook heel erg uniek. Je kunt vaak namelijk je epoxy resin art maar één keer maken en daarna lukt het nooit om het exact hetzelfde te doen.

Waar is de giethars?

Om je eigen oude woonkamertafel door middel epoxy resin art om te toveren in een nieuwe woonkamertafel is het belangrijkste ingrediënt giethars. Naast giethars kun je denken aan kleurstoffen of glitters die je in je woonkamertafel wilt verwerken. Deze kun je gemakkelijk bij een supermarkt of Action kopen. Giethars kopen kan je echter niet bij de supermarkt. Giethars kopen kun je wel ergens anders. Je kunt bijvoorbeeld giethars kopen op de bouwmarkt, maar je kunt ook giethars kopen online. Wanneer je namelijk giethars kopen gaat online, hoef je je geen zorgen te maken dat het is uitverkocht. Daarnaast kun je door middel van giethars kopen online ervoor zorgen dat je giethars op jouw gewenste moment en tijd thuisbezorgt wordt. Zo kun je het ook laten thuisbezorgen als je kinderen thuis bent, maar jij nog aan het werken bent. Wanneer je niet thuis bent, wordt het gewoon naar een afhaalpunt in de buurt bezorgt. Zo kun je het op jouw tijd ophalen.