Zelf een telefoonhoesje maken? Zo werkt het! 

Zelf een telefoonhoesje maken? Zo werkt het! 

16 februari 2022 0 Door TCL

Tegenwoordig heeft bijna iedereen dezelfde telefoon. Het komt dan ook vaak voor dat mensen jouw telefoon aanzien voor die van henzelf. Wil je dit voorkomen en van jouw telefoon voortaan een mooi accessoire maken dat je eigen persoonlijkheid en/of stijl uitdraagt? Maak dan zelf een telefoonhoesje! Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar is gemakkelijker dan je denkt. Je kunt namelijk heel simpel online je eigen telefoonhoesje maken en thuis laten bezorgen. Ben je benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder. 

 

Hier maak je zelf gemakkelijk online een telefoonhoesje

Zoals hierboven beschreven klinkt het zelf maken van een telefoonhoesje veel ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Je kunt namelijk gewoon gebruik maken van online tools en zo je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Door deze online tools te gebruiken, hoef je alleen maar zelf een foto of ander persoonlijk ontwerp uit te kiezen en heb je geen omkijken naar de bijkomende zaken rondom de productie van het hoesje. Een voorbeeld van zo’n handige online tool om zelf je telefoonhoesje mee te ontwerpen, vind je op de website van case24.com. Hier kun je telefoonhoesjes ontwerpen voor je iPhone, maar ook voor je Samsung, Huawei, Sony of andere merken telefoons. Je kunt het hoesje gemakkelijk zelf online ontwerpen en hebt het in no time in huis. 

 

Zo maak je online een telefoonhoesje 

Als je online je telefoonhoesje gaat maken, kun je dit doen op de online tool van Case 24. Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe het ontwerpen van je gepersonaliseerde telefoonhoesje in zijn werk gaat.

 

Stap 1: Open de tool en selecteer het type mobiele telefoon waarvoor je het hoesje wil ontwerpen.

 

Stap 2: Kies nu het type hoesje uit dat je wil ontwerpen. Je kunt onder meer kiezen uit wallet cases, cross body cases en nog veel meer. Kies voor een hard telefoonhoesje, of juist voor een hoesje in een zachtere uitvoering. 

 

Stap 3: Maak nu het ontwerp van het hoesje. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je favoriete foto of afbeelding te uploaden en deze in het ontwerp te plaatsen. Geef vervolgens het hoesje een mooie kleur, voeg indien gewenst nog een tekst of effect toe, en klaar! 

 

Stap 4: Controleer het ontwerp. Kijk nog even na of alles er goed uitziet en of je tevreden bent met het resultaat.

 

Stap 5: Ben je tevreden met je ontwerp? Dan kun je nu het telefoonhoesje gaan bestellen! Nadat je het telefoonhoesje hebt afgerekend, heb je het vaak al de volgende werkdag in huis.