Vervoersmogelijkheden in Nijmegen

Vervoersmogelijkheden in Nijmegen

4 maart 2022 0 Door TCL

Vervoersmogelijkheden in Nijmegen

Als je geen auto hebt en je gaat verhuizen naar Nijmegen, dan ben je graag weten wat de vervoersmogelijkheden zijn zodat jij je kan verplaatsen door het centrum van Nijmegen en Nijmegen zelf. Er zijn talloze mogelijkheden en er wordt hier uitgelegd waarom deze opties het beste en het goedkoopst zijn.

 

Openbaar vervoer

Vrijwel elke Nederlander maakt gebruik van het openbaar vervoer. Je kan met het openbaar vervoer namelijk door heel Nederland reizen en overal komen. De meeste personen die met het openbaar vervoer reizen, reizen met de trein. Dit zijn grotendeels studenten maar ook personen die naar het werk toe gaan. Het reizen met de trein kan best prijzig zijn maar het is een uitstekende oplossing als jij niet over een auto beschikt. Daarnaast rijden de meeste treinen en bussen op elektriciteit en dat zorgt ervoor dat je emissievrij reist. De elektriciteit die het openbaar vervoer gebruikt wordt namelijk op een groene manier opgewekt.

Auto huren

Als je geen auto hebt en je hebt een auto nodig om bijvoorbeeld naar een bespreking of naar een kennis te gaan, dan is het handig als je een auto kan huren in Nijmegen. Gelukkig zijn er talloze bedrijven waar je een auto kan huren voor een lage prijs. Een van deze bedrijven is Greenwheels en Greenwheels heeft veel auto's in de omgeving van Nijmegen staan. Een auto huren van Greenwheels gaat heel makkelijk. Je hoeft alleen maar een app te installeren en je te registreren met een rijbewijs. Als je registratie is goedgekeurd kun je gelijk een auto uitzoeken die bij jou in de buurt staat en binnen enkele minuten weg rijden. Je zou vast denken, hoe open ik de auto want ik heb helemaal geen sleutel? Je opent de auto's van Greenwheels namelijk met de Greenwheels app. Autoverhuur Nijmegen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als je kiest voor Greenwheels dan weet je ook zeker dat je veilig op weg gaat aangezien de auto’s gekeurd zijn en regelmatig extra gecontroleerd worden. 

 

Lekker fietsen door Nijmegen

Het centrum van Nijmegen is geschikt voor fietsen en je kan je veel sneller verplaatsen dan een automobilist. Daarom hebben veel nijmegens ook een fiets of een scooter. Het verkeer zit namelijk vol met automobilisten en vervelende stoplichten. Als je een dagje weg wilt, dan wil je een auto huren voor een dag. Dit is ook uitstekend mogelijk met de auto's van Greenwheels die gevestigd aan in Nijmegen.