TCL weekendtips 8/9/10/11 juni

Terug het theater in

De jongens van Rundfunk keren terug naar het theater. Hun tv-serie is een succes – op de kinderserie Zapp, maar zeker ook op YouTube, waar de absurde scènes over de hele wereld worden bekeken. In Bellevue spelen ze hun try-out van de nieuwe voorstelling Wachstumsschmerzen. Letterlijk vertaald: groeipijnen. Maar wat we precies te zien zullen krijgen weten we bij Rundfunk nooit. En dat is precies waar we zo naar uitkijken.

Wachstumsschmerzen in Theater Bellevue | do 8 t/m zo 11 juni 20:30

 

15 jaar Foam

Fotografiemuseum Amsterdam Foam bestaat 15 jaar en viert dat dit weekend met Foam Fusion: een multidisciplinair festival waarin kunstenaars en bezoekers samen het experiment aangaan. Naast de artist talks en workshops is er ook ruimte voor live muziek en heel veel mooie foto’s kijken natuurlijk.

Foam Fusion | vr 9 t/m zo 11 juni

 

Holland Festival Tips

We kunnen het toch ook niet laten om twee Holland Festivalproducties te tippen, omdat we daar nu eenmaal werken en al onze tijd doorbrengen.

Promised Ends (foto) – Geen lichte kost deze voorstelling, maar wel een echte must-see hebben wij ons laten vertellen. Over schoonheid, pijn, schuld en boetedoening.
Promised Ends: the slow arrow of sorrow and madness in Zuiveringshal West | za 10 t/m ma 12 juni 20:30

danse de nuit – In Amsterdam-Zuidoost kan je in de nachtelijke uren de gratis dansvoorstelling danse de nuit van Boris Charmatz bezoeken. In de openbare ruimte, op het Anton de Komplein. Het belooft een bijzondere nacht te worden.
danse de nuit op het Anton de Komplein | do 8 t/m za 10 juni 22:30


credits

Uitgelichte afbeelding: Wachstumsschmerzen – bron: bellevue.nl
Promised Ends foto: Nurith Wagner-Strauss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *