TCL weekendtips 5/6/7 januari

Gelukkig Nieuwjaar! We wensen jullie een Happy Cultural Lifestyle.

 

Hypnotiserend de avond door met muziek, technologie, film en lichtkunst

The Rest Is Noise is het programma van Muziekgebouw aan ’t IJ met spannende nieuwe en vernieuwende muziek. Vanavond organiseren audiovisueel kunstplatform Fiber samen met Muziekgebouw een hele avond met unieke AV-shows van internationale kunstenaars in samenwerking met musici. Kijk en luister hoe internationale kunstenaars en muziekmakers samen live componeren. Op het programma staat o.a. Alessandro Cortini, bekend van de industrial band Nine Inch Nails. Hij speelt zijn nieuwe album AVANTI gecombineerd met Super-8 beelden uit zijn jeugd. Zoek je nog een eetplek? Check hier onze tips.

Fiber X The Rest Is Noise in Muziekgebouw aan ’t IJ | vr 5 jan, vanaf 19:00

 

Roller skate nieuwjaarsparty

Yes, in Club Lite kunnen we dit weekend old school rolschaatsen! Neem je eigen rolschaatsen mee of huur ze ter plekke. Heb je een opfriscursus nodig? Om 18.30 uur wordt er een workshop gegeven. De party begint om 19.30 uur. Vergeet niet te reserveren.

Skate Dance Roller Party *New Years Edition* in Club Lite | zo 7 jan 19:30 – 23:00, €10,- (cash aan de deur betalen)

 

Laatste kans: WinterParade in Haarlem

Dit weekend is je laatste kans om de WinterParade te bezoeken. Vorige week stond de WinterParade in Amsterdam en dit weekend strijkt het theatrale en culininaire samenzijn neer in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem. Je kunt een plek reserveren aan de 120 meter lange tafel. Onder het genot van een maaltijd krijg je een programma met o.a. Club Gewalt, de LucyONES en PIPS:lab. En uiteraard kan de Silent Disco niet ontbreken!

WinterParade in Grote of St. Bavokerk Haarlem | vr 5 en za 6 jan, 18:00, €45,- (incl. programma en diner, excl. drankjes)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *