TCL weekendtips 25/26/27/28 mei

Je grote broer achterna

Op vrijdag 26 mei wordt voor de tweede keer de Nederlandse Filmnacht georganiseerd. In 12 filmtheaters in heel Nederland wordt tegelijkertijd de voorpremière van de film Broers vertoond. Onze eigen Sara organiseert de filmnacht in Rialto. Daar kan je niet alleen de film bewonderen maar ook bubbels drinken, dansen op Franse chansons en je meest prangende vragen aan hoofdrolspeler Jonas Smulders stellen. De Nederlandse Filmnacht is in Amsterdam ook in het Ketelhuis.

Nederlandse Filmnacht in Rialto en het Ketelhuis | vr 26 mei 20:30

 

Britpop Paradijs

Dit weekend kan je weer twee dagen genieten van de beste jonge Brit-poppers van nu. ‘London Calling’ is een begrip onder de fans en supertoegankelijk voor alle andere geïnteresseerden. Je kan een passepartout kopen voor beide dagen of voor een van de twee avonden. We zeggen avonden omdat het eerste concert al om 18:20 begint, maar je kan tot vijf uur ’s ochtends blijven dansen.

London Calling in Paradiso | vr 26 en za 27 mei

 

Poëtische zondag

Als je achternaam Manenschijn is, moet je misschien ook wel poëtisch schrijven. Fijn voor ons want bij The Cultural Lifestyle houden we wel van poëtisch theater. Voor Bellevue Producties schreef Eva Jansen Manenschijn Niemandsland, over herinneringen, een thuis, muziek en stilte. Altijd fijn om te bezoeken en zeker op een zondag. Eerst lekker brunchen, om 12:30 naar Niemandsland  en dan de rest van de dag van de zon genieten.

Niemandsland in Theater Bellevue | t/m zo 18 juni (niet op zaterdag en maandag) 12:30

 

ETEN!

En omdat eten nou eenmaal een van onze lievelingsactiviteiten is gaan we natuurlijk heel graag van de zon genieten bij de Rollende Keukens. Met heerlijk eten, fijne muziek en heel veel mooie mensen. Vergeet niet genoeg cash mee te nemen, bij de bars kan je niet pinnen!

Rollende Keukens bij Westergasfabriek | t/m zo 28 mei

 

credits

Still Broers: BALDR Film

Foto Niemandsland: Koos Breukel

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *