TCL Weekendtips 2/3/4/5 februari

Heel veel bijzondere MUZIEK dit weekend!

 

Late Night dancing

Begin je weekend vanavond al, bij het Mekka van de klassieke muziek: Het Concertgebouw. Terwijl de grote zaal leegstroomt na een concert vol met (prachtige) muziek van Leonard Bernstein, worden de gangen gevuld met hiphop. DJs Soultrash en Klokwerk draaien de hele avond en om het nog wat hipper te maken is er ook nog een VJ aanwezig. In de Koorzaal zijn er optredens met klassieke muziek en spoken word. Ook fijn, het evenement is helemaal gratis. Kan je gelijk weer tegen iedereen opscheppen dat je in het Concertgebouw was.

Entree Late Night – Bernstein: East Side, West Side | do 2 feb 22:45

 

Stil even

De nacht duurt lang, maar de volgende ochtend begint al vroeg. Deze vrijdag kan je om 8 uur ’s ochtends rustig wakker worden met de muziek van Claire M Singer die zij speciaal ontwikkelde bij het werk van Marinus Boezem. Vind een plekje in de Oude Kerk en zie de zon langzaam door de ramen kruipen voordat je naar je werk vertrekt. Tip: neem een extra trui mee, in de Oude Kerk is het altijd koud!

Silence in de Oude Kerk | vr 3 feb 8:00, €10 (gratis met Museumkaart)

 

Hiep hiep hoera

Op zaterdag viert ensemble 7090 hun 15e verjaardagsfeest in het Orgelpark, vlakbij het Vondelpark. Drie vaste spelers zingen, mompelen en spelen de muziek van Iannis Xenakis tot Johannes Brahms en John Cage. Ze spelen van bladmuziek maar improviseren ook. Verwacht heel veel raars, maar dan wel verdomd goede raarheid!

7090 in Orgelpark | za 4 feb 20:15, €15

 

Badderen

Het weekend sluit je uiterst relaxt af in het Volkshotel. Daar zal Capti Rando je toezingen terwijl jij op het dak in een bubbelbad zit. Drankje erbij en genieten van een zeer cultureel verantwoord spamomentje zodat je weer helemaal uitgerust aan je week kan beginnen.

Badplaats Winter Sessions in Volkshotel | zo 5 feb 13:00

 

 

Credits
uitgelichte afbeelding: via Entrée Late Night
foto Badplaats: Martijn van den Ham

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *