TCL weekendtips 23/24/25/26 februari

The Noise of Being

Tijdens dit tweejaarlijkse festival voor de geluidskunsten kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds, vier dagen lang naar de state-of-the-art op het gebied van internationale audiovisuele kunst en geluidsinstallaties kijken en luisteren natuurlijk!

Sonic Acts 2017 | diverse locaties van 23 t/m 26 feb

 

Animatronic Female Figure

In het Stedelijk Museum is een super bijzondere en freaky installatie te zien van Amerikaanse kunstenaar Jordan Wolfson: Female figure (2014). Deze robotsculptuur kijkt je uitdagend aan terwijl ze sensueel danst. Je kunt dit maar met vier mensen tegelijk beleven, en dat maakt het des te angstaanjagender én tof! Kijk hier het item in DWDD over Wolfson terug.

Jordan Wolfson in Stedelijk Museum | t/m 23 april

 

Vincent x Melkweg

Vincent op Vrijdag (het maandelijks terugkerend feestje in het Van Gogh museum) en Melkweg bundelen hun krachten dit weekend voor een dik programma rond Vincent van Gogh anno nu. Beide organisaties doen even een mix and match kruisbestuiving. Van donderdag t/m zondag presenteert Vincent op Vrijdag de expositie Van Gogh inspireert kunstenaars van nu in de Melkweg. En op vrijdag brengen Melkweg en clubavond Encore popcultuur, muziek en het nachtleven naar het museum met o.a. een interactieve beleving van Sonja Volmer, visuals van Pussykrew, Nambyars donkere soulstem en kunst kijken met Ko en Kho.

Vincent op Vrijdag & Melkweg | do 23 t/m zo 26 feb

 

 

Theater in de hotelkamer, lift en kelder

De meeste van ons zijn al wel eens in het gebouw geweest, maar om ook een kamer in Volkshotel te bezoeken is toch een wat grotere stap. Deze zondag is het een stuk makkelijker tijdens ‘Secret Rooms’, een locatietheater festival door het hele gebouw heen. Veel programmaonderdelen zijn gratis, andere kosten max. € 12,50. Tijd om het hotel/de club/het restaurant/de broedplaats/de flexplek nog wat beter te leren kennen!

Secret Rooms – Location theatre festival for curious minds | zo 26 feb 13:00-22:00

 

Credits

Foto Secret Rooms: Desiré van den Berg

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *