TCL weekendtips 21/22/23 juli

Wonderfeel – 100 concerten in de natuur

Trek voor dit bijzondere muziekfestival de stad uit. Niet ver van Hilversum ligt ‘s-Graveland. Daar is een groot natuurgebied waarop zes podia staan opgesteld. In een ontspannen sfeer komt behoorlijk wat mooie muziek aan bod van Mozart tot Reich en Stockhausen, gespeeld door jonge (superkidstalent Iris van Nuland) en wat meer gevestigde musici zoals Tomoko Mukaiyama.

Kom, relax en geniet. Er is genoeg eten en drinken en neem ook de kinderen mee. Voor hen is een speciaal programma gemaakt.

Wonderfeel, ‘s-Graveland | vr 21 t/m zo 23 juli

 

Zomerfeest Blijburg

Dichterbij, namelijk op IJburg, zijn ook zes podia te vinden. Op Blijburg is deze zaterdag het Zomerfestival. Hun zomerfeest wordt een nomadische trip, in de zon, in de avond, en wellicht ook met zonsopgang. De line up: o.a. Dialoque, Kareem Raïhani en Vreemde Vogels Soundsystem. Koop ook gelijk je bbq-ticket, mjam.

Zomerfeest Blijburg | za 22 juli

 

The Original

Mezrab is inmiddels een begrip als het gaat om storytelling. Een heerlijke plek om te genieten van de bijzondere verhalen van anderen óf om zelf het podium te pakken. Elke donderdag van de maand organiseren ze ‘The Original Mezrab Storytelling Night’, een goede plek om je storytellingavonturen te beginnen. Ook een goede plek om soep te eten, just saying.

 The Original Mezrab Storytelling Night | vr 21 juli 20:30-23:00

 

credits
uitgelichte afbeelding: Foppe Schut

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *