TCL Weekendtips 21/22/23 april

Altijd Vinyl

Deze zaterdag wordt in heel Nederland tijdens de Record Store Day het bestaan van onafhankelijke platenwinkels gevierd. In Amsterdam kan je in Concerto, Record Palace en Velvet Music genieten van optredens van de tofste artiesten.

Record Store Day | za 22 april

 

Lentesneeuw

Nu de bloesem al aan het loskomen is, duurt het ook niet lang meer voordat de iep zijn zaadjes laat vallen en de stad bedekt wordt met een laagje lentesneeuw. Springsnow organiseert evenementen om deze natuurpracht te vieren. Zo hebben ze bijvoorbeeld een wandelroute uitgestippeld waarbij je de iepen het beste kan bewonderen. Aanstaande zondag kan de wandeling onder leiding van het festival gelopen worden.

Springsnow Festival | vr 21 april t/m zo 21 mei | gezamenlijke wandeling zo 23 april 11:00, Overhoekspark

 

De poppen aan het dansen

Bij poppentheater denken de meeste mensen aan kindertheater maar tijdens het Pop Arts Festival zie je de meest prachtige en uitzonderlijke voorstellingen voorbijkomen. Bovendien hoef je maar een korte blik op het programma te werpen om erachter te komen dat poppentheater heel veel verschillende vormen kan aannemen. Tot en met zondag zie je ze in de Brakke Grond, Bellevue en De Krakeling.

Pop Arts Festival | do 20 t/m zo 23 april

 

Talent spotten

Benieuwd naar het cabarettalent van Amsterdam? Bij het Amsterdams Studententen Cabaret Festival zie je wat voor aanbod er is. De cabaretiers zijn niet per se studenten maar staan wel allemaal aan het begin van hun carrière. Het festival wordt wel helemaal georganiseerd door studenten. Dit weekend nog een halve finale in het TABACCO Theater en op 8 mei de finale in het DeLaMar.

Amsterdams Studenten Cabaret Festival – Halve finale in TABACCO Theater | za 22 april 20:30, TABACCO Theater

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *