TCL weekendtips 20/21/22 oktober

Met de kiddos naar de movies

Het is herfstvakantie in Amsterdam en dat betekent ook dat Cinekid vanaf morgen weer terug in Amsterdam is. Tijdens het festival kan je naar de leukste animatie, VR en speelfilms gaan en zijn en er ontzettend veel workshops. Je zou er bijna zelf weer kind door willen zijn.

Cinekid op het Westergasterrein | za 21 t/m vr 27 oktober

 

Dansen, dansen, dansen

Het zal je niet ontgaan zijn dat we weer midden in het grootste dansfeest van Amsterdam zitten. ADE heeft ook dit jaar een fantastisch programma met grote namen, maar ook feestjes in kledingwinkels, musea en het Concertgebouw. En dat ADE niet alleen voor jonge hipsters is laat dit NOS-filmpje wel zien. Ga je net als Jan naar de Melkweg? Vergeet dan niet langs te gaan bij The Food Stage. Hier kun je genieten van street food van o.a. Brandt & Levie. Als dessert neem je een overheerlijk nitroijsje van onze geliefde Glacier Fou. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

ADE | The Food Stage | t/m zo 22 oktober

 

Lente in de Herfst

Voor dit bijzondere programma moet je even de stad uit. Alleen nog vandaag en morgen zie je in Utrecht de meest bijzondere producties geselecteerd door festival SPRING. Elke lente gaan we al naar dit festival, maar dit jaar kunnen we ook voor het eerst in de herfst een kijkje nemen en dat gaan we zeker doen. Omdat het een van onze lievelingsfestivals is! (En oké ook omdat onze eigen Laura net hoofd marketing & communicatie is geworden).

SPRING in Autumn | t/m za 21 oktober

 

Marts Mode Museum

We hebben allemaal wel eens kleding van Mart Visser gezien. En misschien ook wel gedragen, want naast Haute Couture collecties ontwerpt hij ook pret-a-portercollecties en bedrijfskleding. Dat doet hij al zo’n 25 jaar en daarom is deel van zijn creaties tentoongesteld in THE ARTESIA. Je kan er ook gelijk kleding kopen en je laten adviseren door stylisten.

Mart Visser: Beyond Context in THE ARTESIA | t/m zo 19 november

 

credits
foto: van website Cinekid

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *