TCL weekendtips 18/19/20/21 augustus

Blote lijven en klei

De Tolhuistuin is altijd een fijne plek om te vertoeven. Groen en rust en cultuur om je heen. Daar houden we van. Festival WhyNot in de Tolhuistuin betekent drie dagen vol hedendaagse dans, live muziek, korte films, pop-up performances en feestjes. De tuin krijgt een magische metamorfose. Ga zelf zien wat blote lijven en klei teweeg kunnen brengen.

Festival WhyNot in de Tolhuistuin | vr 18 t/m zo 21 augustus

 

Liefde op de Zeedijk

Hartjesdag wordt al eeuwen gevierd op de Zeedijk en is nog steeds een echt buurtfeest van de Wallen. Op zondagavond struin je de cafeetjes af met je geliefde, beste vriend of jezelf voor de Nacht van de Romantiek. Op maandag begint het feest écht, met een buurtbrunch, drakendans, Zeedijkkoor en ‘Hartjes en Queens’. Voor als je weer even wilt proeven van hoe het vroeger was en wat het zijn van ‘een buurt’ nog steeds betekent.

Nacht van de Romantiek en Hartjesdag op en rond de Zeedijk | zo 20 en ma 21 augustus

 

Film, kunst, gifjes vanuit je strandstoel

De zon mag ons dan een beetje in de steek laten deze dagen, dat betekent niet dat wij niet naar buiten kunnen gaan. Pak je warme trui, dekentje en warme schoenen en trek naar het Stenen Hoofd aan het IJ om te genieten van nog meer buitenfilms bij Pluk de Nacht. Dit jaar zijn er naast de kunstzinnige films ook nog verschillende kunstprojecten te zien.

Pluk de Nacht op het Stenen Hoofd | t/m za 26 augustus

 

10 jaar Legends

Michael, Prince, Chaka, Stevie: ze zijn er allemaal bij dit weekend in Paradiso. De clubnacht Legends bestaat tien jaar en dat gaan ze vieren met een hoop ballonnen en andere sfeerverhogende attributen. Kom dansen en feestvieren op de allervetste soul, funk, hiphop en disco. Rob Manga draait, Supreme Cuisine laat beelden zien en er komen speciale gasten langs.

10 jaar Legends in Paradiso | za 19 augustus

 

 

credits
foto’s via WhyNot en Pluk de Nacht

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *