TCL weekendtips 17/18/19 feb

Untitled, 2017

Het is theater en een tv-show ineen, het is een concert en ook een feestje. Het is Untitled, 2017. In de voorstelling van Nineties Productions uit Amsterdam kun je van alles verwachten. Van performances en muzikale acts tot meeslepende verhalen en een kunstwedstrijd. Kom kijken hoe de acteurs proberen het onverenigbare te verenigen. Net lekker thuis onder die warme deken? Je kan ook een livestream van de voorstelling op de website bekijken.

Untitled, 2017 in Gallery Vriend Van Bavink | tot en met zo 19 feb

 

Soul Food, cocktails en poetry in nieuw Labyrinth

Concept bars & stores zijn niet helemaal ons ding, we moeten er nog steeds aan wennen. Maar deze plek vlakbij het Vondelpark, belooft iets moois. Labyrinth gaat ook lezingen met poetry organiseren. Heerlijk hangen aan de lippen van spoken words-artiesten en storytellers. Fijn! En dat in combinatie met cocktails en eten waar je ziel blij van wordt. Dit weekend is de opening. Even het Vondelpark door richting west en dan linksaf.

Labyrinth / Facebook | Grand opening za 18 feb

 

Ontdekken in de Melkweg

A.s. zaterdag is er weer een editie van Helemaal Melkweg. Zwerf door het hele gebouw en laat je verrassen door muziek, theater en comedy. Een waar feestje, zeker omdat je er voor een prikkie bij kan zijn! Kaarten aan de deur zijn een tientje, CJP’ers betalen € 7,50 en voor We Are Public- en jaarleden van de Melkweg is het gratis. Wij kijken deze zaterdag uit naar Saman Amini (foto).

Helemaal Melkweg | za 18 feb 19:00 – 02:00

 

Feeling Blue

Word je ook af en toe wel eens gek van al die berichten en data die je ontvangt via al die verschillende kanalen? Vindt men je niet via mail of Whatsapp, dan krijg je wel een bericht via Facebook, Instagram of Snapchat. Componist en theatermaker Marijn Bussaard stelt dat met de komst van het data-tijdperk er een paradox is ontstaan: verbonden zijn gaat gepaard met ontmenselijking. De pracht en de wreedheid hiervan toont hij naast elkaar in zijn nieuwe audiovisuele beleving Blue. Vanaf dit weekend te zien in Frascati!

Blue in Frascati | vr 17, za 18, di 21 t/m za 25 feb 20:00

 

Huishoudbeurs

Niet iedereen houdt ervan, maar je kan niet ontkennen dat de Huishoudbeurs geen spektakel is. Een week lang is RAI het populairste station van Amsterdam en zie je overal boodschappentrolleys. Je kan natuurlijk je hele huishouden bij elkaar kopen, maar je kan ook naar modeshows, hondenshows of een lezing over je darmen volgen. Wij gaan altijd voor de gratis samples op de voedselafdeling. Gewoon in de rij gaan staan voor dat hapje Thaise rijst met kip en doen alsof je overweegt het ook echt te kopen. Tip van de redactie: op de alcoholafdeling valt er ook van alles te proeven en zijn de rijen een stuk korter.

Huishoudbeurs in RAI Amsterdam | za 18 t/m zo 26 feb

 

credits
uitgelichte afbeelding: Nineties Productions
Foto Saman Amini: bron melkweg.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *