TCL weekendtips 16/17/18/19 juni

Wijn, wijn, wijn, wijn, wijn

Bacchus Wijnfestival is het hele weekend (16, 17, 18 juni) in het Amsterdamse bos. Want bij het weekend hoort wijn! Verschillende bands, dj’s, een Wijnlokaal, mobiele keukens voor smaaksensaties en verrassende wijn/spijscombinaties. Voor alle festivalliefhebbers met een passie voor wijn. Of wijnliefhebbers die graag naar een festival gaan en een keer geen zin hebben in een lauw, zuur, festivalwijntje.

Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos | vr 16 t/m zo 18 juni

 

Woonkamerconcert in Lab111

 

De vierde editie van Labricozy komt eraan. De woonkamer van bedenker Lourens werd te klein om alle spoken-word-artiesten, muzikanten en het steeds groter wordende publiek te herbergen. En zo verhuisde het event naar het intieme restaurant Strangelove in Lab111. Deze keer staan op het podium Amsterdamse legende Benjamin Fro, The Avonden, Mark de Dichter, Booi Kluiving en Aren Scholte. Verwacht een avond vol muziek en mooie woorden.

Labricozy in Lab111 | zo 18 juni 20:00

 

Prachtige foto’s over verdeeldheid

 

Meer zin om beeldende kunst te snuiven? In Foam opent dit weekend de expositie ‘Gordon Parks – I Am You’. De Amerikaanse fotograaf Gordon Parks (1912-2006) legde in 120 werken de vergaande verdeeldheid in de Amerikaanse samenleving vast. Veel van zijn werk richt zich op armoede, ongelijkheid en racisme. Tik zijn naam in op Google en je weet dat je hierheen wilt.

‘Gordon Parks – I Am You’ in Foam | t/m 6 september

 

credits

Uitgelichte afbeelding: via bacchuswijnfestival.nl

Labricozy: Stefan Geesink

Gordon Parks: Department Store (detail), Mobile, Alabama, 1956 © Photograph by Gordon Parks. Courtesy of and copyright The Gordon Parks Foundation

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *