TCL (weekend)tips 16-21 dec

Watskeburt?!  De musical

Van de zomer zagen we op de Parade de scènes die de musical van De Jeugd van Tegenwoordig niet hebben gehaald. Die waren al fantastisch hilarisch! Daarom weten we wel zeker dat de Nederlandse schouwburgen bevolkt worden door fans van De Jeugd. Alvast veel dank aan De Jeugd voor het weghalen van de theaterdrempel; alle Watskeburtgekken in het rode pluche!

Watskeburt?! De musical | ma 19, di 20 (première), wo 21 in De Meervaart, daarna op tournee door heel Nederland

 

Gratis Christmas Carols door Koor van De Nationale Opera

Op zaterdagmiddag kun je bij het vallen van de avond in de ultieme kerststemming komen op het plein voor Nationale Opera & Ballet. Met glühwein in de hand kun je luisteren naar de beste christmas carols gezongen door het Nieuw Amsterdams Kinderkoor en leden van het Koor van De Nationale Opera. En als je dan toch buiten bent en de zon gaat onder, loop dan nog even langs de mooie lichtinstallaties van het Amsterdam Light Festival.

Christmas Carols op plein Nationale Opera & Ballet | za 17 dec 16:00-17:00, gratis

 

Kleinkunst veelbelovend Yentl en De Boer

Yentl en de Boer zijn binnen no time een begrip geworden in de cabaretwereld. Ze zijn onlangs genomineerd voor de Neerlands Hoop, een prijs voor de meest belovende theatermakers met het grootste toekomstperspectief. Dat belooft wat! Verwacht puike liedjes, muzikale hoogstandjes en absurdistische sketches in een mix van ironie en tederheid.

De snoepwinkel is gesloten in Kleine Komedie | voor zondagmiddag 18 dec 15:30 zijn nog kaarten!

 

Rouwen in Bellevue bij Donna Donna

In Bellevue is deze week Orkaters voorstelling Donna Donna neergestreken. Een rauwe maar ook soms komische voorstelling over rouw, onmacht en troost. We zagen het woensdag, lees hier het verslag.

Donna Donna in Bellevue | t/m za 17 dec 20:30, € 11 (student) – 18 (normaal)

 


fotocredits
De Snoepwinkel is gesloten © Thijs Meuwese en Daan Colijn
Watskeburt?! De Musical © Balder Westein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *