TCL weekendtips 13/14/15/16/17 april

Een voorstelling door vrouwen, ook voor mannen

Dit weekend gaat de nieuwste voorstelling van De Jonge Republiek in première. Regisseur Silvia Andringa heeft samen met drie jonge theatermaaksters de muzikale montagevoorstelling Imagine the Silence gemaakt. De voorstelling gaat over keuzestress, vrouwelijke identiteit en de stilte in jezelf opzoeken. Wie of wat bepaalt je identiteit? Ben je al iemand of moet je nog iemand worden? Kan je ontsnappen aan jezelf? Zijn vrouwen écht anders dan mannen?

Imagine the Silence | do 13 april t/m vr 15 april te zien in Ostade A’dam.

 

Jazzy club night

Als je alle paaseitjes eraf wilt dansen kun je bij de Wicked Jazz Sounds Club Night terecht. Dit is de wekelijkse dansnacht op zondag in de Sugarfactory, maar dit weekend kun je op maandag lekker uitslapen! DJ’s en muzikanten spelen samen op een mix van jazz, hip hop, soul, funk, house, disco, latin, electronica en meer. Daar kun je niet op stil blijven staan!

Wicked Jazz Sounds Club Night | Tickets zijn hier te bestellen of te koop aan de deur.

 

 

Arabische Films

Voor de 9e keer strijkt het Festival Cinéma Arabe in Amsterdam neer. Met een selectie van ruim 30 feature films, documentaires en korte films uit het Midden-Oosten en van Arabische makers in het Westen, belooft het festival een veelzijdig beeld te laten zien van de Arabische wereld. Met aandacht voor islamofobie in Europa, feminisme en gender en een focus op Libanon met vier films.

Festival Cinéma Arabe in Rialto, De Balie en Podium Mozaïek | t/m 23 april,  tickets

 

Paasbrunch

Dat wij bij The Cultural Lifestyle dol zijn op eten dat wisten jullie natuurlijk al lang. En brunchen is misschien wel onze favoriete maaltijd. Bij het paasweekend kan een heerlijke brunch met familie of vrienden dan ook niet ontbreken. Lees hier onze favoriete brunchplekken in Amsterdam!

 

credits

Uitgelichte afbeelding: Publiciteitsbeeld Imagine the silence

Foto: still Nothing is forgiven (Rien n’est pardonne), van Vincent Coen & Guillaume Vandenberghe

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *