TCL weekendtips 1/2/3 september

 

Stille disco Nest & Pllek


TCL loves silent disco! We dansten vorige week al met een koptelefoon op in de leeuwenkooi van de Parade. En zijn dan ook verheugd dat we dit hele weekend in stilte kunnen dansen. Ondertussen kun je genieten van het uitzicht op het gezellige dakterras NEST (zaterdag) van hotel Casa, of dans je met je voeten in het zand bij Pllek (zondag). De muziek varieert van disco, hiphop & afro tunes, klassiekers en hitjes van toen. Koptelefoons huur je voor een tientje. Schudden met die heupen!

Stille disco bij Nest | za 2 september
Stille disco bij Pllek | zo 3 september

 

Smullen en feesten bij Dok Amsterdam

Street Food Festival komt dit weekend naar Amsterdam. Smul van poké bowls, Surinaams eten, biologische pizza’s, royale hamburgers, pork belly, en natuurlijk kun je ook vegetarisch eten. Terwijl je je keuze probeert te maken kun je dansen op soul & dance muziek of zing je bij de karaoke stand. Nu hopen dat de zon schijnt!

Street Food Festival 2017 bij Dok Amsterdam | za 2 september

 

Gratis nu-punk in het Vondelpark

De Amsterdamse band Indian Askin speelt zondag in het Vondelpark Openluchttheater. Vorig jaar stond de band op vele festivals, waaronder Lowlands, Best Kept Secret en Eurosonic Noorderslag. Nu dus helemaal gratis te zien in het Vondelpark Openluchttheater. Ze omschrijven hun muziek als ‘nu-punk’ met rock en sixties invloeden met een psychedelisch laagje. Als je zeker wilt zijn van een plaats kun je ook een zitplaats reserveren voor € 5. Al verwachten wij dat we niet (stil) kunnen blijven  zitten.

Indian Askin in het Openluchttheater | zo 3 september

 

Poëzie, muziek en rondleidingen in Foam

We tipten Gordon Parks – I Am You. Selected Works 1942-1978 al eerder. Deze week is de tentoonstelling voor het laatst te bezoeken in Foam. De Amerikaanse fotograaf Gordon Parks gebruikt fotografie om de vergaande verdeeldheid in de Amerikaanse samenleving bloot te leggen. Komende vrijdagavond kun je rondleidingen volgen om meer te weten te komen over de talenten van Parks. Maar er gebeurt deze avond nog veel meer. Onder leiding van RIGHTABOUTNOW INC. presenteren een aantal unieke performers poetry, beweging en muziek in de tentoonstellingsruimtes.

Parks’ Cafe in FOAM | vr 1 september

 

credits
fot Stille Disco via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *