TCL weekendtips 11/12/13 augustus

Zweven is Leven

Na Rotterdam, Den Haag en Utrecht landt de Parade deze vrijdag eindelijk weer in Amsterdam. Dat betekent heel veel verschillende voorstellingen zien, silent disco, in de zweefmolen, lekker eten en in de zon drankjes drinken. Hoewel, ook leuk als het regent, kan je eindelijk die hippe kaplaarzen weer eens aan. Nog meer nodig om in de stemming te komen? Houd onze social media in de gaten: vrijdag posten we een video met onze avonturen op de Parade in Den Haag.

De Parade in Martin Luther Kingpark | vr 11 t/m zo 27 augustus

 

Aan de Amsterdamse Grachten

Maar de Parade is natuurlijk niet het enige bijzondere festival in de stad. Vanaf morgen tot en met volgende week zondag kan je weer genieten van de meest uiteenlopende klassieke muziek tijdens het Grachtenfestival. Naast bijzondere muziek staan veel evenementen ook op bijzondere locaties. Er zijn programma’s voor kinderen en een deel van het programma is gratis te bezoeken. De opening is op de Kloveniersburgwal, gratis te bezoeken, ook met je bootje!

Grachtenfestival Amsterdam | vr 11 t/m zo 20 augustus

 

Zomerdakfilms

En kan je geen genoeg krijgen van cultuur op toffe locaties? Dan moet je zeker dit weekend naar het zomerdak van NEMO, waar in samenwerking met Kriterion elke avond een film wordt vertoond. Weinig zo dromerig als een film kijken vanaf een dakterras. En als de film je verveelt kan je altijd nog twee uur naar de stad kijken, maar die kans is niet heel groot met Her (vrijdag 11), Back to the Future (zaterdag 12) en Moon (zondag 13). Niet vergeten kussens en dekentjes mee te nemen!

Film op het dak op Zomerdak van NEMO | vr 11 t/m zo 13 augustus

 

credits

uitgelichte afbeelding (de Parade): Sofie Simao
Foto Zomerdak van NEMO: Elmer van der Marel

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *