TCL tips 7-12 dec

Dansen, opzwepen, zweten

Fata Boom gaat hard. Dit anonieme bandje trekt van zaal naar zaal en weet overal iedereen aan het dansen te krijgen. Vanavond staan ze in de kleine zaal van Paradiso, dus trek die warme laagjes aan voor op de fiets en trek ze allemaal weer uit als je in de zaal te springen staat.

Fata Boom in Paradiso | vr 7 dec 22:30

Heel veel moois in Bellevue

Breaking fake news

Fake news. We hebben het er constant over. Want als alles fake kan zijn, hoe weet je dan zeker of iets echt is? Meral Polat en Eran Ben-Michaël gaan op onderzoek uit. De regie is van Liesbeth Coltof, die dit jaar overladen werd met prijzen.

Breaking fake news | t/m zo 30 dec 12:30

Politiek en Liefde

Met haar prachtige stem weet Eva van Manen alle zalen stil te krijgen. Vervolgens schroomt ze niet om het over de serieuze dingen te hebben.

Politiek en Liefde | vr 7 en za 8 dec

Heel veel muggen

mugmetdegoudentand is wat ons betreft een van de leukste toneelgezelschappen van Nederland. Nog de hele week staan ze volop in Bellevue. Op één avond kan je gelijk twee keer van ze genieten. Om 17:30 is er een in Bellevue Backstage een voorproefje op een mogelijke nieuwe voorstelling De Joodse Raad of Huidhonger en om 20:30 kan je naar Buik. In café De Smoeshaan is er een speciaal mugmenu.

mug-avonden | t/m 15 dec

Detective spelen in Artis

Artis ontwikkelde speciaal voor de donkere wintermaand een luisterthriller. Tijdens de schemeruren kan je met korting het park in om op onderzoek te gaan na de verdwijning van een journalist.

Moord in ARTIS | t/m zo 6 jan tussen 15:30 en 18:00 (kassa sluit om 17:00)

credit
Foto Fata Boom via agentsafterall.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *