TCL tips 25-31 mei

Alleskunner in de Melkweg

Todrick Hall ken je misschien wel van zijn fantastische covers op Facebook en YouTube, maar inmiddels is hij ook bekend om zijn eigen muziek. Niet zomaar een concert, maar eentje met een verhaal en meerdere kostuumwisselingen.

Todrick Hall in de Melkweg | do 31 mei 19:30

 

Spiritualiteit in tijden van atheïsme

Mediteren, zondagse bijeenkomsten, stilte retraite: we zijn massaal op zoek naar zingeving en verdieping, maar zoeken het bijna nooit meer in de kerk. Ook bij TCL schreven we bijvoorbeeld over de Sunday Assembley’s.  In De Nieuwe Liefde gaat deBuren op zoek naar de definities van religie in deze tijden.

Knutselen met God in De Nieuwe Liefde | di 29 mei 20:00-22:00

 

Britpop in poptempel

Onder de Britpopliefhebbers is London Calling al jaren een begrip. Ook dit weekend weer zie je de meest fantastische Britse bands, vaak nog net voordat ze massaal ontdekt worden en in de Ziggo Dome gaan optreden. Kan jij mooi zeggen dat je ze nog in Paradiso hebt gezien.

London Calling in Paradiso | vr 25 & za 26 mei

 

Spotlicht op illustraties

Voor de 5e keer wordt de Illustratie Biënnale georganiseerd. In de Toneelschuur in Haarlem bewonder je de meest prachtige illustraties van gevestigde makers en van studenten. Er zijn films, installaties en zeefdrukkerijen. Het zaalprogramma is al uitverkocht, maar de foyer is vrij toegankelijk en ongetwijfeld de moeite waard.

Illustratie Biënnale in Toneelschuur Haarlem | zo 27 mei vanaf 11:30

 

Op naar een festivalzomer

Deze zondag staat folkzanger Nick Mulvey in Paradiso. Renée bezocht al eerder zijn concerten tijdens verschillende festivals en in TivoliVredenburg. Het perfecte concert om – gewoon op een losse avond – alvast in de festivalstemming te komen.

Nick Mulvey in Paradiso | zo 27 mei 19:30

 

Strijden om de winst

Eerder bezochten we al de halve finale’s van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, maar vanavond wordt definitief besloten wie er dit jaar met de jury- en de publieksprijs vandoor gaat. De avond wordt gepresenteerd door Tex de Wit (o.a. van Zondag met Lubach en Klikbeet) en Van der Laan & Woe (o.a. van de Kwis) verzorgen het gastoptreden.

Finale Amsterdams Studenten Cabaret Festival in DeLaMar | vr 25 mei 20:30

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *