TCL tips 11-17 januari

De stem van anorexia

Solo Stories – bekend van Ma en ook van Paaz maakt een voorstelling over een jonge vrouw die slechts 40 kilo weegt. Ze luistert wel naar adviezen, maar doet er niets mee, want de stem van anorexia is sterker. Emma wil leven, maar is ze in staat om weerstand te bieden aan alle negatieve gedachten die haar hoofd vullen? Een intens en intiem portret. De voorstelling is vanaf 12 januari door het hele land te zien.

Emma wil leven – speellijst | van 12 januari t/m 21 mei

Lachen in Leiden

Het Leids Cabaret Festival is een van de belangrijkste comedy-festivals van Nederland. Dit weekend kan je alvast je favoriet selecteren bij de audities in Galerie Café de Leidse Lente en wie weet wordt het wel de nieuwe Najib Amhali, Sanne Wallis de Vries of Micha Wertheim

Audities Leids Cabaret Festival in de Leidse Lente | zo 13 & 20 januari 13:00 – 17:30

Laatste kans voor Boijmans

Een hele tijd geleden stond ik in de lange rij voor het Rijksmuseum om nog eenmaal binnen te kijken voordat het museum acht jaar zou sluiten. Nu gebeurt hetzelfde met museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Als je de bijzondere opstelling van de vaste museumcollectie nog wil zien, dan heb je tot 14 januari de tijd. Vanaf die dag is het Van der Steur gebouw (de rechtervleugel) gesloten en wordt die collectie uit huis geplaatst. Het duurt nog even voordat die weer te zien is. Maar als eind mei de grote renovatie van het museumgebouw begint, is de collectie op verschillende locaties in de stad te zien, onder de noemer ‘Boijmans bij de Buren’. Dus snel nog naar Rotterdam!

Museum Boijmans van Beuningen

credits
uitgelichte afbeelding: © Annemieke van der Togt
foto Museum Boijmans Van Beuningen © Museum Boijmans Van Beuningen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *