over ons

Stap over de drempel van het theater, operagebouw of museum en stort je in het culturele leven van jouw stad. Wij gidsen je een beetje want het aanbod is enorm.

Wij van The Cultural Lifestyle zijn twintigers, dertigers en veertigers en gaan minstens een keer per week naar een voorstelling of tentoonstelling. We vertellen op deze blog waar we heengaan, wat we ervan vonden en wanneer jij erheen kunt. Daarnaast geven we suggesties voor wat je aan kunt trekken als je eenmaal in het culturele leven rondloopt. We vertellen je ook wat we eten en waar we na afloop napraten, want dat hoort er ook bij.

The Cultural Lifestyle geeft je zoveel mogelijk informatie over de locatie zelf, zodat het helemaal niet eng is om een theater, museum of zelfs een operagebouw binnen te stappen. Op het podium is er altijd iets te zien waar je om kunt lachen, of wat zo aangrijpend is dat je moet huilen.

Wij geven je tips, zonder diepgravend te recenseren, want dat doen anderen al, daar verwijzen we wel naar.

Als je echt een cultuurvreter wordt, kan een Cultural Lifestyle een groot deel van je huishoudbudget opslokken. Je moet dan keuzes maken, dat doen wij ook. Soms kun je voor niets (lunchconcerten of evenementen in de openlucht), soms voor heel weinig. Soms kost het je wat meer, omdat je gewoon een hele goede plaats wil hebben, want dan kun je de tranen van die ene actrice over haar wangen zien rollen.

Veel leesplezier, we hopen dat jij ook snel een Cultural Lifestyle hebt en laat ons weten wat jouw ervaringen zijn.

redactie
Lisa Grijzenhout
Laura Reijnders
Erna Theys

schrijvers
Shelley van Dijk
Nelleke Klein
Sara van Wezel

contact
info@theculturallifestyle.nl

One thought on “over ons

 1. Beste mensen achter The Cultural Lifestyle,

  Wij hebben binnenkort een hele leuke campagne voor de dansvoorstelling ‘Laat me’ met choreografe Isabelle Beernaert. Hiervoor zijn wij op zoek naar cultuur bloggers die hiervoor een artikel op hun blog willen schrijven.

  Om tot een leuke en passende samenwerking te komen, ontvang ik graag meer informatie over jullie blog. Kunnen jullie mij wellicht voorzien van jullie mediakit en jullie tarieven voor een blogpost?

  Ik hoor het heel graag!

  Vriendelijke groet,
  Deborah – Social Friendz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *