my cultural lifestyle

My Cultural Lifestyle – Laura

My Cultural Lifestyle – Laura

In de rubriek My Cultural Lifestyle vertellen cultuuromnivoren over hun liefde voor kunst, hun favoriete culturele plekken en hun ultieme tips. Kortom: ze vertellen over hun cultural lifestyle. Deze week onze eigen Laura.  Mijn culturele leven is sinds de geboorte van ons zoontje bijna ...
My Cultural Lifestyle – Lisa

My Cultural Lifestyle – Lisa

In de rubriek My Cultural Lifestyle vertellen cultuuromnivoren over hun liefde voor kunst, hun favoriete culturele plekken en hun ultieme tips. Kortom: ze vertellen over hun cultural lifestyle. Deze week onze eigen Lisa.  Als kind heb ik weleens verzucht dat we ‘elke week naar het Concertgebouw ...
My Cultural Lifestyle – Erna

My Cultural Lifestyle – Erna

Plaatjes draaien en muziek opnemen van de radio was mijn Cultural Lifestyle toen ik nog op de lagere school zat. Van Ray, Goodman & Brown tot Garland Jeffreys en The Guys ‘n’ Dolls. Met Duran Duran en Spandau Ballet nog in mijn hoofd verhuisde ik op mijn vijftiende van Amsterdam ...
My Cultural Lifestyle – Nelleke

My Cultural Lifestyle – Nelleke

Hee Nelleke, wat is jouw cultural lifestyle? “Zo, dat is een lastige vraag! Mijn cultural lifestyle bestaat vooral uit het bezoeken van musea, dansvoorstellingen en concerten. Ik probeer me daar niet tot te beperken, maar het zijn wel de drie pijlers van mijn culturele leven. Maar ik houd ...
My Cultural Lifestyle – Shelley

My Cultural Lifestyle – Shelley

In de rubriek My Cultural Lifestyle vertellen cultuuromnivoren over hun liefde voor kunst, hun favoriete culturele plekken en hun ultieme tips. Kortom: ze vertellen over hun cultural lifestyle. Deze week onze blogger Shelley.    “Al zolang ik me kan herinneren speelt theater een ...
My Cultural Lifestyle – Renée

My Cultural Lifestyle – Renée

In de rubriek My Cultural Lifestyle vertellen cultuuromnivoren over hun liefde voor kunst, hun favoriete culturele plekken en hun ultieme tips. Kortom: ze vertellen over hun cultural lifestyle. Deze week: Renée.    “Met een zus die bij het Holland Festival werkte, werd cultuur in de ...
My Cultural Lifestyle – Sara

My Cultural Lifestyle – Sara

In de rubriek My Cultural Lifestyle vertellen cultuuromnivoren over hun liefde voor kunst, hun favoriete culturele plekken en hun ultieme tips. Kortom: ze vertellen over hun cultural lifestyle. Deze week: onze eigen Sara.    “Al mijn hele leven lang ga ik met mijn ouders en zusje naar ...