4x brunchen in Amsterdam

Brunchen is een heerlijke manier om je weekend te vieren. Niets fijners dan bijkomen van de avond ervoor of kletsen met vriendinnen onder het genot van croissantjes, ei, verse sapjes, broodjes en koffie. Eigenlijk willen we elke dag wel brunchen. Hieronder een paar plekjes waar we dat altijd wel willen doen.

 

Teds Amsterdam Bosboom Toussaintstraat 60

Bij Teds Amsterdam kun je de hele dag door brunchen. Van 8.00 tot 17.00 uur serveren ze hier de lekkerste koffies, broodjes, yoghurt en granola, maar ook burgers en frieten. In de zomer is dit ook een fijne stek, want ze hebben een heerlijk zonnig terras!

 

Omelegg Ferdinand Bolstraat 143 / Nieuwebrugsteeg 24

Als je aan brunchen denkt, denk je aan ei. En laat dat nou de specialiteit zijn van Omelegg. Doordeweeks kun je hier al vanaf 7 uur terecht en in het weekend vanaf 8 uur. De vintage stijl van het interieur zorgt voor een knusse sfeer. Op het menu staan allerlei variaties met ei en iedere week is er een weekly special. Ideaal voor een luie katerdag!

 

Metropolitain Amsterdam Rokin 81/83 / Nes 96

Bij Metropolitain kun je van 10.00 tot 17.00 uur terecht voor ontbijt, lunch, bites, take-away koffie en juices. En er staan zelfs oesters op de menukaart! Indien je brunch lekker lang duurt en je zin krijgt in een wijntje hoef je je slechts een verdieping hoger te verplaatsen want daar zit Café de Paris (voormalige Bar Italia).

 

The Lobby – Hotel V Fizeaustraat 2

Als je wat chiquer wilt brunchen ben je bij The Lobby in Hotel V aan het juiste adres. Het is wel vaak druk dus vergeet niet van te voren te reserveren, dat kan hier. Het gebouw aan de Fizeaustraat stond 12 jaar leeg voordat het werd omgetoverd tot Hotel V. The Lobby bevindt zich op de begane grond en is volledig in jaren ’70 stijl ingericht met veel bruin en groen. Een huiselijke sfeer zorgt dat je je thuisvoelt. Woon je niet in Oost? Aan het Nesplein is nog een vestiging te vinden!

 

credits

foto Teds: cityturtle

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *